Az első lépés

Köszönjük, hogy az örökbefogadásra gondolsz! Az első lépés nálunk mindig az e-mail váltás, de természetesen egy személyes találkozónak még jobban örülünk. A válasz e-mailben kapni fogsz egy kérdőívet, amit kitöltve kell majd visszaküldened. E-mail címünket és a telep címét a „Kapcsolat” fül alatt találod. 

Az örökbefogadás

Lehet, hogy elsőre a „Gyepmesteri Telep” kifejezés hallatán megrettensz, de szerencsére itt minden rendben működik. Nincsenek láncra kötött kutyák, minden kutya kennelben és azon belül kutyaházban alszik és lakik. A telepen van egy kutyafuttató is, ezen kívül a telep vezetője, Kardos Attila és önkénteseink rendszeresen járnak velük sétálni.  

A kutyák minden esetben örökbefogadási szerződéssel kerülnek gazdihoz. Minden, a telepen élő kutya rendelkezik állategészségügyi könyvvel, mikrochippel, veszettség elleni oltással, kombinált védőoltással, külső és belső élősködők elleni kezeléssel. A 6-10 hónapnál idősebb kutyák ivartalanítását Alapítványunk finanszírozza, így ők már ivartalanítva kerülhetnek gazdihoz. A fent említett kornál fiatalabb kutyák ivartalanítási kötelezettséggel gazdisodhatnak, amelynek költségeit szintén Alapítványunk finanszírozza.